Ένα σοφό τραπέζι για τους παίκτες

όταν οι κατασκευαστές παίρνουν για να σχεδιάσουν έπιπλα για το δικό τους σπίτι, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Για το έργο του Senior Style, [ο Phillip Murphy] καθώς και οι συμπαίκτες του για την κατασκευή ενός σοφού πίνακα από το έδαφος επάνω. Ω, καθώς και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παίξετε παιχνίδια, αποδεδειγμένα στο παρακάτω βίντεο.

Ο πίνακας χρησιμοποιεί 512 WS2812 pixels σε έναν πίνακα 32 x 16 που έχει επαρκή ανάλυση για να παίξει μια επιλογή ολοκληρωμένων παιχνιδιών – Go, 2-player Tetris, καθώς και Tron Light Cycle Battle – εκτός από κάποιες άλλες λειτουργίες όπως μια γιορτή πουλιών χορού Λειτουργία – Δεδομένου ότι ποιο είναι το σημείο να έχετε ένα σοφό τραπέζι εάν δεν μπορεί να διπλασιαστεί ως rave lighting;

Ένας μικροελεγκτής οικογένειας C2000 σε μια προσαρμοσμένη πλακέτα είναι ο εγκέφαλος, καθώς και διαχειρίζεται μια εφαρμογή Android μέσω μονάδων Bluetooth RN-42. Το πλαίσιο του πίνακα σχεδιάστηκε σε σκίτσο, κομμένο με λέιζερ, καθώς και με επίγερτα χρωματισμένο. [Murphy] καθώς και η επιχειρηματική ταινία που χρησιμοποιείται αλουμινίου σε κάθε ένα από τα «εικονοστοιχεία», καθώς και το πλαίσιο του πίνακα αναπτύσσει πραγματικά το πλέγμα pixel. Επιθεωρήστε την επισκόπηση καθώς και μερικά από τα παιχνίδια σε δράση μετά το διάλειμμα.

Έχουμε παρουσιάσει επίσης αξιόλογα τραπέζια στο παρελθόν, μερικά από τα οποία είναι ευαίσθητα στην επαφή, επιθεωρήστε το Em Out!

Back to top