Ενημερώστε το Verizon LG V10 (VS990) στο Android Marshmallow 22A

Η LG άρχισε τελικά να αναπτύσσει ενημερώσεις για το περασμένο έτος Gadget LG V10 του περασμένου έτους. Φαίνεται ότι η παραλλαγή Verizon είναι η πρώτη που θα πάρει την ενημέρωση στο Android Marshmallow. Υπάρχουν διάφορες μεθόδους για την ενημέρωση του LG V10 στο Android Marshmallow, το πιο απλό είναι να κατεβάσετε καθώς και να ρυθμίσετε την ενημέρωση μέσω του αέρα (OTA). Ωστόσο, η OTA σε ορισμένες περιπτώσεις διαρκεί λίγες ημέρες για να φτάσει σε κάθε ένα, καθώς και κάθε gadget, καθώς και αν είστε ανυπόμονοι να δοκιμάσετε τη νέα ενημέρωση, τότε η επόμενη καλύτερη επιλογή είναι να ρυθμίσετε την ενημέρωση με μη αυτόματο τρόπο. Σε αυτόν τον οδηγό, θα αναβοσβήνουμε την ενημέρωση Marshmallow 22A στο LG V10 που χρησιμοποιεί χειροκίνητα έναν υπολογιστή.

Η νέα ενημέρωση εισάγει όλα τα χαρακτηριστικά του Android Marshmallow, όπως τώρα στη βρύση, τη λειτουργία Doze, πολύ καλύτερα δικαιώματα εφαρμογών καθώς και λίγα άλλα. Για να κατανοήσουμε πολύ περισσότερα για τις τροποποιήσεις καθώς και για το νέο στην επικεφαλής ενημέρωσης σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Πριν ξεκινήσετε με τον οδηγό, υπάρχουν λίγα πράγματα που πρέπει να θυμάστε. Πρώτα απ ‘όλα, αν εκτελείτε ένα ριζωμένο gadget, τότε μετά την ενημέρωση του gadget σας θα χάσετε πρόσβαση ρίζας. Δεύτερον, ίσως θελήσετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας πριν προχωρήσετε. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή λογισμικού LG Bridge σε αντίγραφα ασφαλείας καθώς και να επαναφέρετε τα δεδομένα σας.

Πράγματα που θα χρειαστείτε

Θα χρειαστείτε ένα Verizon LG V10 καθώς και έναν υπολογιστή για να ενημερώσετε το gadget μας χρησιμοποιώντας αυτόν τον οδηγό. Θα απαιτεί επίσης την συμμόρφωση με τα δεδομένα για τη διαδικασία ενημέρωσης:

Υλικολογισμικό

Η ενημέρωση για το Android Marshmallow (22A) VS99022A_06_0222.KDZ

LGUP (LGUP_8994_DLL_VER_0_0_1_18.ZIP)

Κατεβάστε τα δεδομένα LGUP από αυτόν τον σύνδεσμο.

Οδηγοί LG USB

Οι Chauffeurs USB χρειάζονται για την LGUP να αναγνωρίσει τη συσκευή σας

Βήματα για να ακολουθήσετε

Βήμα 1. Κατεβάστε τα δεδομένα υλικολογισμικού στον υπολογιστή σας από τον σύνδεσμο που παρέχεται παραπάνω.

Βήμα 2. Τώρα κατεβάστε, καθώς και ρυθμίστε τους οδηγούς LG USB στον υπολογιστή σας από τον σύνδεσμο που παρέχεται παραπάνω.

Βήμα 3. Τώρα κατεβάστε το LGUP_8994_DLL_VER_0_0_1_18.ZIP από τον σύνδεσμο που παρέχεται παραπάνω. Εξαγάγετε τα περιεχόμενα αυτών των δεδομένων RAR που χρησιμοποιούν οποιοδήποτε είδος εργαλείου αποσύνδεσης που έχετε στον υπολογιστή σας. Κατά την εξαγωγή, θα λάβετε δύο δεδομένα καθώς και ένα φάκελο που ονομάζεται «Common».

Βήμα 4. Για να ρυθμίσετε το LGUP θα απαιτήσετε πολύ πρώτα να ρυθμίσετε το αρχείο LGUP_8994_DLL_VER_0_0_1_18.msi στον υπολογιστή σας καθώς και τότε θα πρέπει να ρυθμίσετε τα δεύτερα δεδομένα που ονομάζονται “LGUP_STORE_FRAME_VER_1_14_3.MSI”. Τώρα αντιγράψτε το «κοινό» φάκελο σε αυτήν την τοποθεσία: C: \ Data Program (x86) \ LG Electronics \ LGUP \ Μοντέλο.

Βήμα 5. Τώρα συνδέστε το τηλέφωνό σας με τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB. Στη συνέχεια, ξεκινήστε την εφαρμογή λογισμικού LGUP στον υπολογιστή σας. Θα έπρεπε να δείτε το gadget σας που συνδέεται με το λογισμικό LGUP εάν το LGUP δεν αναγνωρίζει το gadget σας στη συνέχεια να βγάλει την μπαταρία καθώς και να το εισαγάγει ξανά, διατηρώντας παράλληλα τη συνδεδεμένη καλωδιακή τηλεόραση USB. Το gadget σας θα έπρεπε να επανεκκινήσει καθώς και να δείτε τα gadget σας όπως συνδέονται στο λογισμικό LGUP.

Βήμα 6. Τώρα, αν θέλετε να διατηρήσετε τα δεδομένα σας καθώς και να θέλετε να αναβαθμίσετε το Marshmallow προχωρήστε με τη συμμόρφωση με τα βήματα (χωρίς να σκουπίζετε οποιοδήποτε τύπο πληροφοριών/δεδομένων):

Επιλέξτε τη διαδρομή δεδομένων ως τη διαδρομή για τα δεδομένα του υλικολογισμικού (KDZ) που έχετε κατεβάσει.

Βεβαιωθείτε ότι τα δεδομένα BIN έχουν σημειωθεί.

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει κλικ στην αναβάθμιση.

Τώρα πατήστε ξεκινήστε καθώς και περιμένετε λίγα λεπτά.

Βήμα 8. Εάν θέλετε να κάνετε ένα πλήρες σκουπίστε, καθώς και να ρυθμίσετε την ενημέρωση Marshmallow τότε συμμορφώνεστε με τα βήματα που παρέχονται παρακάτω:

Αλλάξτε τη διαδρομή δεδομένων για να την επισημάνετε στα δεδομένα Marshmallow KDZ που έχετε κατεβάσει.

Κλείστε το LGUP (κλείστε το).

Τώρα ανοίξτε ξανά το LGUP. Θα παρατηρήσετε ότι τα δεδομένα KDZ εμφανίζονται ήδη στην ενότητα Διαδρομή δεδομένων.

Τώρα επιλέξτε ανακαίνιση καθώς και βεβαιωθείτε ότι τα δεδομένα bin έχουν σημειωθεί.

Πατήστε το Begin καθώς και να περιμένετε λίγα λεπτά.

Βήμα 9. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και στη συνέχεια να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας.

Συγχαρητήρια! Έχετε ενημερώσει αποτελεσματικά το Verizon LG V10 στο Android Marshmallow με έκδοση υλικολογισμικού 22A.

Χρειάζεστε βοήθεια? Αφήστε μας τα ερωτήματά σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Θα μεταφέρουμε τα καλύτερα μας για να επιλύσουμε τα προβλήματά σας.

Back to top