Είσοδος βραβείων Hackaday: Λογισμικό χάκερ

Μαθηματικά, όπως διδάσκεται στα σχολεία, μερικές φορές πέφτει σύντομα στην αποστολή της για να εκπαιδεύσει τους μαθητές. Αυτή είναι η άποψη του [Joan Horvath] και [Rich Cameron], ιδιαίτερα σε σχέση με τη διδασκαλία του λογισμικού, την οποία αισθάνονται ότι έχουν γίνει μια καθαρά αλγεβρική πειθαρχία που αφήνει πολλούς φοιτητές στο κρύο όταν πρόκειται να κατανοήσουν τις έννοιες πίσω από αυτό.

Το πρόγραμμα Calculus Hacker στοχεύει στην αντιμετώπισή του, επιστρέφοντας σε υπεράσπιση σεμινάριο [Isaac Newton] 1687 για το θέμα, φιλοσοφία Naturalis Principia Mathematica. Είχαν χτυπήσει από το πόσο το PROCTIONIA ήταν έργο της γεωμετρίας και όχι της άλγεβρας και επιδιώκουν να επιστρέψουν στις αρχές του Newton] σε μια προσπάθεια να κάνουν το θέμα πιο προσιτό στους φοιτητές που έμειναν πίσω όταν πρόκειται για παράγωγα και ολοκληρώματα . Σκοπεύουν να βελτιώσουν τη γεωμετρική προσέγγιση να δημιουργήσουν μια σειρά πρακτικών αντικειμένων για να εξηγήσουν τις έννοιες, τόσο μέσω 3D τυπωμένων αντικειμένων όσο και μέσω ηλεκτρονικών ειδών.

Μπορούμε να δούμε ότι πρόκειται για μια προσέγγιση που έχει μια σημαντική αξία, δεδομένου ότι οι περισσότεροι αναγνώστες Hackaday θα έχουν κάποια στιγμή ή σε άλλα κάθισα μέσα από ένα μάθημα μαθηματικών και να αναρωτιούνται τι στη Γη ο δάσκαλος μιλούσε και έχοντας κατηγορηθεί περαιτέρω προσπάθειες Εξηγήστε το μέσω αδιαπέραστων μαθηματικών μιλίων. Εάν ήσασταν το παιδί που “πήρε” τον Λογισμό όταν η σχέση μεταξύ της ταχύτητας και της επιτάχυνσης – ένα άλλο πράγμα που έχουμε [Newton] για να ευχαριστήσουμε για την περιγραφή – εξηγήθηκε στα μαθήματα φυσικής σας, τότε πιθανότατα θα καταλάβετε.

Το ζευγάρι έχει κάποια ιστορία βραβείου Hackaday, μπορείτε να τα θυμηθείτε από αυτές τις προηγούμενες καταχωρήσεις ως 3D εκτυπώσεις τους για το έργο με προβλήματα όρασης από το περασμένο έτος.

Το HackadayPrize2017 χρηματοδοτείται από:

Back to top