Μια οθόνη EQ για μια πλακέτα πεντάλ

Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα το Terherners που έχουν αρχίσει στην ηλεκτρονική με μουσικούς hacks. Παραδόξως, όμως, δεν βλέπουμε πολυάριθμες υποβολές στη γραμμή προτάσεών μας που καλύπτουν αύξηση κυκλωμάτων για τα ηλεκτρικά μπάσα, την επανασύνδεση της κιθάρας ηλεκτρονικών, ή ακόμα και πολύ πιο περίπλοκα πεντάλ. [Deadbird], όμως, ο Bucking αυτό το μοτίβο με ένα κουτί stomp οθόνης EQ που ταιριάζει με τακτοποιημένα στην πλακέτα του πεντάλ.

Το [Deadbird] αναπτύσσεται δεν είναι ένας γραφικός ισοσταθμιστής που μπορεί να τροποποιήσει τον όγκο των διαφορετικών ζωνών συχνοτήτων. Αντίθετα, χρησιμοποίησε το τσιπ MSGEQ7 για να ακούσει στο σήμα η κιθάρα του δημιουργεί καθώς και την οθόνη ότι σε μια οθόνη 128 × 64 γραφικών οπίσθιου φωτισμού.

Ολόκληρη η δουλειά ήταν πρωτότυπα σε ένα breadboard με ένα Arduino. Αφού πήρε όλα τα στοιχεία που εργάζονται – ένας βραχυχρόμενος διακόπτης για να γυρίσει το πεντάλ, καθώς και off, 1/4 “jacks για την είσοδο καθώς και την έξοδο, καθώς και ένα τροφοδοτικό – [Deadbird] πήρε ένα πρωτότυπο Arduino Ασπίδα καθώς και έκανε ό, τι είναι πολύ πιο μόνιμο. Τώρα έχει ένα ελκυστικό πεντάλ στο σκάφος του που δείχνει το σήμα που έρχεται από την κιθάρα του σε επτά τακτοποιημένες ζώνες.

Back to top