Χαρτοφύλακας

Πάρτε το μηχάνημα μαζί σας. Αυτή είναι η μάντρα που οδήγησε [Ryan] για να αναπτύξει αυτό το CNC Mill σε ένα χαρτοφύλακα. Αυτό το άλμπουμ θα σας προσφέρει μια γεύση από το τελικό προϊόν. Ωστόσο, θα θελήσετε να σκάψετε με δύο σελίδες του νήματος του φόρουμ ξεκινώντας από αυτό δημοσιεύστε στην αγορά για να δείτε τη διαδικασία ανάπτυξης.

Η παραπάνω εικόνα είναι μόνο μέρος με την κατασκευή, ωστόσο πιστεύαμε ότι παρέσχε την πολύ καλύτερη γενική άποψη του έργου του. Λείπει τα καλώδια που συνδέονται με το κυκλώματα διαχείρισης στο καπάκι. Το κρεβάτι δεν έχει εγκατασταθεί επίσης καθώς και αυτό ήταν προτού καταστρέψει την προστατευτική κατάσταση για τους PCB.

Να πάρει ό, τι σε σχήμα μέσα σε μια πτυσσόμενη κατάσταση ήταν μάλλον ένα τέχνασμα. Του προγράμματος που χρησιμοποίησε το CAD για να βεβαιωθεί ότι ήταν δυνατό. Υπάρχουν πολλές τοποθεσίες όπου η κάθαρση όταν κλείσει είναι περίπου 2 mm. Είμαστε σοκαρισμένοι από την ανάπτυξη υψηλής ποιότητας του ίδιου του μύλου. Είναι μια ιδέα βιβλίου για να το κάνει φορητό, ωστόσο η ακρίβεια καθώς και η αξιοπιστία του μηχανήματος δεν βίωσε για την έννοια.

Εάν απαίτησες ένα επιτραπέζιο μύλο που δεν είναι μάλλον ως φορητό εδώ είναι μια δουλειά που θα εξασφαλίσει κάποια έμπνευση.

Back to top