Τρέχοντας X86 Εφαρμογές στις συσκευές Windows RT

Windows RT, η έκδοση των Windows που φορτώνεται σε δισκία και netbooks με βραχίονα και netbooks όπως η νέα επιφάνεια της Microsoft, έχει ένα μειονέκτημα: υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες εφαρμογές που γράφονται για το X86 Hardware Αυτό απλά δεν θα τρέξει σε αυτή τη νέα αρχιτεκτονική που τροφοδοτείται από το χέρι. Ενώ αυτό μπορεί να παρουσιάσει ένα πρόβλημα για τα νοσοκομεία, τις τράπεζες και άλλα θεσμικά όργανα που χρειάζονται μια σωστή πλατφόρμα Wintel, αναρωτιόμαστε πώς να λάβουμε κλασικά παιχνίδια όπως η CIV III και η ηλικία των αυτοκρατοριών που εκτελούνται σε αυτά τα νέα δισκία.

Φαίνεται με πολλή μαύρη μαγεία, η [Mamaich] πάνω στο Forum Developers XDA έχει μια υπηρεσία για εμάς. Δημιούργησε ένα εργαλείο για την εκτέλεση εφαρμογών X86 Win32 σε Windows RT. Βασικά, δημιουργήθηκε ένας εξομοιωτής X86 για συσκευές βραχίονα που επίσης διέρχονται οι κλήσεις API των Windows στα Windows RT.

Μέχρι στιγμής, η [Mamaich] παίζει μερικά κλασικά παράθυρα παιχνίδια στο πλαίσιο των Windows RT του, συμπεριλαμβανομένων των ηρώων της δύναμης και της Magic 3 και του Space Cadet Pinball από τα Windows 95. Λίγες εφαρμογές χρησιμότητας όπως το 7zip και το Winrar λειτουργούν επίσης.

Τα σχέδια [Mamaich] για την κατασκευή του είναι να κάνουν την εξομοίωση X86 πολύ πιο αυτόματη χωρίς την ανάγκη για ξεχωριστό εργαλείο εκκίνησης. Στη συνέχεια, τελικά, θα έχουμε την ιδανική φορητή πλατφόρμα για τα παιχνίδια RTS.

Back to top