Αποτυχία της εβδομάδας: Φυσική οθόνη pixel

Αυτή η φυσική οθόνη pixel μας θυμίζει ένα ζευγάρι διαφορετικών hacks που έχουμε δει τα χρόνια. Φαίνεται εντυπωσιακό, ωστόσο [Ματ] δεν θα μπορούσε να το πάρει να εργαστεί. Δεν ήταν ο αισθητήρας Kinect καθώς και ερμηνεία εικόνας που ήταν το πρόβλημα. Ήταν μια αποτυχία να πάρετε τα στοιχεία του υλικού που φαίνεται παραπάνω για να κάνετε αξιόπιστα.

Εάν δεν μπορείτε να καταλάβετε τι προορίζεται να κάνει αυτό, πάρτε την εμφάνιση του ειδοποιήσιμου Morphing Table ή το τοίχωμα Pixel που έχει εγκατασταθεί στο Hyundai Expo πέρυσι. [Matt] Η προσπάθεια είναι πολύ πιο μέτρια με ένα πλέγμα μόλις 10 × 6. Τα ίδια τα pixels είναι στυλό (παίρνει σημεία perk για φθηνά καθώς και απλά υλικά). Τα στυλό βήμα, καθώς και από έξω χάρη σε κάποια καλώδια Bowden που συνδέονται με το Pastime Servos. Οι Μηχανολόγοι Μηχανικοί κατά πάσα πιθανότητα έχουν ήδη καταλάβει την αποτυχία … Τα εικονοστοιχεία φαίνεται να κρεμούν καθώς και παρά τις αναθεωρήσεις στα χρησιμοποιούμενα υλικά, δεν ήταν δυνατό να καθοριστεί.

Οι σερβοκινητήρες αποστολής επιλέχθηκαν επειδή είναι πολύ λιγότερο δαπανηρές από τους κατάλληλους γραμμικούς ενεργοποιητές. Πιστεύαμε ίσως [ματ] πρέπει να αναπτύσσουν τα δικά του ηλεκτρομαγνητικά, ωστόσο δεν είναι μια φανταστική έννοια, αφού δεν μπορείτε να έχετε μεταβλητό βάθος αυτή τη μέθοδο (μπορείτε;). Ίσως οι στυλοί πρέπει να είναι κατακόρυφοι καθώς και οι σερβο μπορεί να τραβήξει σε μια συμβολοσειρά συνδεδεμένη με το στυλό μέσω μιας τροχαλίας με βαρύτητα για να τα επιστρέψει στην αρχική θέση; Πρέπει να υπάρξει μια προσιτή, καθώς και αρκετά βασική μέθοδος να λειτουργήσει αυτό το πράγμα. Ας καταλάβουμε ακριβώς πώς θα πάρετε την εργασία πίσω στο δρόμο αφήνοντας ένα σχόλιο παρακάτω.

Αποτυχία της εβδομάδας είναι μια στήλη Hackaday που τρέχει κάθε Τετάρτη. Βοηθήστε να κρατήσετε τη διασκέδαση, συνθέτοντας τις αποτυχίες του παρελθόντος και στείλτε μας έναν σύνδεσμο προς την ιστορία – ή στέλνοντας συνδέσμους για να σταματήσετε να εργάζεστε να συνθέσετε το Compose Ups, ανακαλύπτοντας τα ταξίδια σας στο Web.

Back to top