Το Raspberry Pi ως συλλέκτη Hash Plug-in

συνδέεται η ισχύς καθώς και το Ethernet καθώς και αυτό το σμέουρο PI θα συγκεντρώσει αμέσως τα Windows από τους υπολογιστές στο δίκτυο. Με δυο πίνακες RPI στο χέρι [Travis] ψάχνει για πολύ περισσότερα hacks για να δοκιμάσετε μαζί τους. Αυτό έκανε μια φανταστική δοκιμή bit για να δείτε ακριβώς πώς λειτουργεί το συμβούλιο με την καλά αναγνωρισμένη επίθεση.

Για να ξεκινήσει εκκίνησε την βασική διανομή Raspbian. Από εκεί τόνισε το πλαίσιο metasploit που φέρνει πολλά από τα απαιτούμενα εργαλεία. Χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο Auto-Discovery Web Proxy (WPAD) για να ζητήσει από οποιοδήποτε τύπο μηχανών παραθύρων που ακούει το δίκτυο. Κάποια έκδοση του λειτουργικού συστήματος ανταποκρίνεται με LM Hashes, άλλοι δεν το κάνουν. Η σημασία αυτού καθώς και των στοιχείων της χρησιμοποίησης των τραπεζιών ουράνιου τόξου για να κάταγμα των χασκαλιών εξηγείται σε αυτό το άρθρο σχετικά με το θέμα.

Δεν θα σας πειράζει να έχει ένα bit hack hack που προσθέτει ένα ζευγάρι LED στο GPIO Header, ώστε να καταλάβετε πότε η RPI γίνεται συλλογή των δεδομένων.

Back to top