Γνωρίστε το σήμα της διάσκεψης Layerone 2013

Η διάσκεψη ασφαλείας Layerone πλησιάζει γρήγορα και η [Charliex] κάνει το καλύτερό του για να βάλει τις τελικές πινελιές στο φετινό σήμα του συνεδρίου.

Γύρω από την περίμετρο του σήματος είναι 48 LED που οδηγούνται από δύο οδηγούς LED. Αυτό επιτρέπει σε κάποια τρελή hackware hackware να δημιουργήσει οτιδήποτε από μια τηλεόραση-b-goon σε ένα λαμπτήρα. Υπάρχουν επίσης μερικοί επιπλέον διακόπτες και αισθητήρες που μπορούν να χάσετε για να κάνουν κάποια ενδιαφέροντα πράγματα, αλλά όπου αυτό το σήμα πραγματικά λάμπει είναι η προσθήκη μιας οθόνης OLED, επιτρέποντάς του να μεταμορφώσει σε ένα Xmega Xprotolab, ένα μικρό παλμογράφο, αναλυτή φάσματος και συχνότητα γεννήτρια. Ναι, αυτό το σήμα μπορεί να χάσει, αλλά είναι επίσης ένα εργαλείο για την πειρατεία.

Υπάρχει μια εξαιρετική εργασία που πήγε σε αυτό το σήμα, ένα feat ακόμα πιο εξαιρετικό δεδομένου ότι το συνέδριο Laynone είναι αυτό το Σαββατοκύριακο και οι PCB για αυτά τα κονκάρδες δεν θα φτάσουν μέχρι το αύριο. Θα είμαστε οι πρώτοι που είμαστε είμαστε κυρίως για την αναβλητικότητα, αλλά [Charliex] πραγματικά κόψτε το κοντά εδώ.

Back to top