Κατεβάστε το Huawei Pleasure in 8 Stock Wallpapers

Η Huawei έχει εισαγάγει το σημερινό smartphone στο Huawei Pleasge σε σειρά των smartphones midrange που ονομάζεται Huawei Pleank Εισήχθη από την επιχείρηση πέρυσι. Όσον αφορά το Huawei Please in 8, περιλαμβάνει μια οθόνη HD+ μαζί με μια αναλογία στοιχείων 18: 9 ακριβώς όπως και άλλα smartphones που εισήχθησαν φέτος. Επίσης, το Huawei Please in 8 έχει μια διπλή διαμόρφωση Cam στο πίσω μέρος επίσης.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές του Huawei Please στο 8, το gadget έχει μια οθόνη HD+ 5,99 ιντσών, η οποία περιλαμβάνει αναλογία στοιχείων 18: 9. Μιλώντας για τα εσωτερικά, το Huawei Please in 8 έχει τροφοδοτηθεί από έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 430, 3GB μνήμης RAM καθώς και 32GB εσωτερικής αποθήκευσης. Η εσωτερική αποθήκευση του gadget μπορεί να διευρυνθεί επιπλέον έως και 256GB μέσω μιας κάρτας microSD. Στο μέτωπο CAM, το Huawei Please in 8 έχει ένα κεντρικό cam 13 MP στο πίσω μέρος με δευτερεύον αισθητήρα καθώς και ένα CAM 8 MP στο μπροστινό μέρος. Η ευχαρίστηση στις 8 από την Huawei έχει επίσης μια μπαταρία 3000 mAh καθώς και τρέχει το Android 8.0 Oreo με το Emui 8.0 στην κορυφή.

Κατεβάστε το Huawei Pleasure σε 8 ταπετσαρίες αποθεμάτων

Η Huawei αποκάλυψε το σημερινό smartphone στο Huawei Pleasure σε σειρά από την επιχείρηση τον περασμένο μήνα που ονομάστηκε ως Huawei να απολαύσει το 8. Το Huawei Pleasure in 8 γίνεται ο διάδοχος του Huawei’s Take Pleasure στο 7 που κυκλοφόρησε πέρυσι.

Μιλώντας για την απελευθέρωση του Huawei να απολαύσετε το 8 από την εταιρεία, είναι δίκαιο να υποθέσουμε ότι η επιχείρηση πρέπει να έχει συνδέσει κάτι μέσα στο πιο πρόσφατο smartphone που τα θέτει εκτός από τα υπόλοιπα. Έτσι, η Huawei έχει συμπεριλάβει ειδικές ταπετσαρίες αποθεμάτων για την ευχαρίστηση στις 8 που μπορούν να ανακαλυφθούν μόνο στη συγκεκριμένη συσκευή. Αυτές οι ταπετσαρίες δεν προσφέρονται οπουδήποτε αλλού εκτός από το Huawei Pleasure στο 8.

Μιλώντας για αυτές τις ταπετσαρίες αποθεμάτων από την ευχαρίστηση στις 8 από την Huawei, υπάρχουν 3 ταπετσαρίες συνολικά στη συσκευή. Όλες οι 3 ταπετσαρίες από το gadget προσφέρονται σε ανάλυση πλήρους HD+. Μιλώντας για την επίλυση αυτών των ταπετσαριών, προσφέρονται σε ανάλυση 2160 x 2160 pixels, η οποία είναι κατάλληλη για ανάλυση 720 x 1440 pixels του Huawei Please in 8.

Όσον αφορά τη λήψη αυτών των ταπετσαριών, έχουμε συνδέσει τώρα τις παρακάτω ταπετσαρίες της συσκευής για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις ταπετσαρίες καθώς και να τα κρατήσετε για τη συσκευή σας. Εκτός από τη λήψη ιδιωτικών ταπετσαριών, μπορείτε να πάρετε τα δεδομένα ZIP από την ενότητα Λήψη συνδέσμων παρακάτω, η οποία αποτελείται από όλες τις 3 ταπετσαρίες από τη συσκευή.

Λήψη συνδέσμων

Huawei-enjoy-8-stock-wallpapers.zip | Καθρέφτης

Επίσης, κατεβάστε:

Ταπετσαρίες αποθεμάτων Huawei P20

Ταπετσαρίες αποθεμάτων iPad 2018

Η Huawei απολαύστε τις ταπετσαρίες του 7s

Ταπετσαρίες αποθεμάτων ZTE Blade S6

Back to top