Η Samsung ανακοινώνει επισήμως το Gear S2 Smartwatch

Η εκδήλωση IFA 2015 είναι πρακτικά επάνω και μετά από αρκετή πειράγματα και μια σύντομη αναφορά στο Galaxy αποσυσκευασμένο γεγονός νωρίτερα αυτό το μήνα μπορούμε τώρα να αναφέρουμε επίσημα ότι η Samsung ανακοίνωσε το Tizen- Powered Gear S2 Smart Watch. Αν και η τιμολόγηση και οι λεπτομέρειες απελευθέρωσης δεν συζητήθηκαν από τη Samsung, αποκάλυψε ότι αυτό το smartwatch θα έρθει σε δύο παραλλαγές: το κανονικό Gear S2 και το Gear S2 Classic. Το Classic Gear S2 απευθύνεται σε εκείνα τα άτομα και τους πελάτες που επιλέγουν ένα “πιο διαχρονικό σχεδιασμό προβολής, παρέχοντας ένα κομψό μαύρο φινίρισμα με μια αντίστοιχη γνήσια δερμάτινη μπάντα”. Αυτό θα προσθέσει πολλή αίσθηση υψηλής ποιότητας στα νέα smartwatches που ξεκίνησε η Samsung.

Η Samsung έχει επίσης αναφέρει ότι συνεργάζεται με πολλούς εταίρους και προγραμματιστές τρίτων και λέγοντας ότι πολλές εφαρμογές έχουν βελτιστοποιηθεί ειδικά για το γύρο της Gear S2 και θα είναι διαθέσιμες κατά τη στιγμή της εκτόξευσης. Ακούγεται ότι θα υπάρξει μια καλή ποικιλία εφαρμογών τρίτου μέρους για να προχωρήσει με αυτό το σπάνιο λειτουργικό σύστημα Tizen, το οποίο η Samsung τείνει να χρησιμοποιήσει για πολλές από τις φορητές συσκευές της.

Παρόλο που η Samsung ανακοίνωσε επίσημα τα έξυπνα ρολόγια, δεν έχει αναφερθεί καμία αναφορά για την ημερομηνία κυκλοφορίας ή την τιμολόγηση για το Gear S2 μέχρι τώρα, αλλά η Samsung είπε ότι η κανονική έκδοση του smartwatch θα είναι διαθέσιμη σε ένα σκοτάδι Γκρίζα θήκη με τη σκούρα γκρι ζώνη ή μια ασημένια θήκη με λευκή ζώνη. Και όπως αναμενόταν η Samsung θα την παρουσιάσει στη συνέντευξη Τύπου IFA 2015 αυτή την εβδομάδα.

Λεπτομερείς προδιαγραφές του Gear S2 είναι:

Εμφάνιση: κυκλική AMOLED 1,2 ιντσών, 360 × 360

Επεξεργαστής: Dual-Core 1GHz PEGA-W

RAM: 512MB

Αποθήκευση: 4GB επί του σκάφους

Μπαταρία: 250mAh, με ασύρματη φόρτιση

Συνδεσιμότητα: 802.11n WiFi, Bluetooth, NFC

OS: Platform Wearable Wearable.

Αισθητήρες: επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο, καρδιακός ρυθμός, φως περιβάλλοντος, βαρόμετρο.

IP68 πιστοποιημένη αντίσταση νερού και σκόνης.

Για πολύ περισσότερες ανακοινώσεις και ενημερώσεις από το IFA 2015 μείνετε συντονισμένοι εδώ στο DroidViews και θα προσπαθήσουμε να σας προσφέρουμε με τα πιο πρόσφατα γεγονότα που συμβαίνουν.

Back to top