Τα κρυμμένα μηνύματα στον ήχο

[Alex] μας έδιναν για τους κακούς ακούγοντες θορύβους που προέρχονται από το . Όταν πηγαίνετε εκεί, σας χαιρετίσατε με δεδομένα WAV καθώς και αν έχετε ένα γρήγορο μάτι στην κατάσταση της μπάρας είναι αρκετά απλό για να πάρετε τον άμεσο σύνδεσμο στα δεδομένα καθώς και να το κατεβάσετε. Αυτός είναι ο μεγάλος, όμως γιατί θα θέλατε;

Λοιπόν, αν αναπαράγετε τα δεδομένα σε ένα πρόγραμμα που υποστηρίζει τα φασματογράμματα (όπως το Audacity), θα ανακαλύψετε ότι υπάρχει ένα hash twitter κρυμμένο μέσα στο ηχητικό φάσμα, που παρέχει το ίδιο το συνηθισμένο κείμενο σε μια αρκετά καλά καθοδηγούμενη γραμματοσειρά. Του προγράμματος Αυτό σας οδηγεί σε ένα ακόμη μέρος του site όπου ένα ακόμα παζλ σας περιμένει.

Ενώ αυτή είναι μια συναρπαστική μέθοδος για να αναδημιουργήσετε το buzz σχετικά με την επερχόμενη (batman) ταινία, ανακαλύψαμε κρύβοντας το συνηθισμένο κείμενο σε ένα ήχο δεδομένα αρκετά άγρια, αν και έγινε πριν ή πολύ καλύτερα όπως η δημοσίευση που δεν είχαμε τόσο μεγάλη Σχετικά με τους κωδικούς QR συσκευασίας του ζαμπόν με παρόμοιο τρόπο.

Back to top