Το Raspberry Pi, τώρα σε έναν παράγοντα τύπου Mini-ITX

που φαίνεται παραπάνω είναι μια σχετικά απλή ρύθμιση σμέουρων PI. Υπάρχει ο ίδιος ο ίδιος, μια δύσκολη μονάδα δίσκου 2,5 “, ένας κόμβος USB, η επέκταση του GPIO, καθώς και ασύρματα, καθώς και προσαρμογείς Bluetooth. Πέτα στο τροφοδοτικό για όλες αυτές τις συσκευές, καθώς και έχετε ένα γνήσιο χάος στα χέρια σας. Υπάρχει μια λύση σε αυτό το τεύχος ενός Gordian κόμπους USB καθώς και καλώδια ισχύος: το Fairywren, ένα συμβούλιο που μετατρέπει το βατόμουρο PI σας σε έναν υπολογιστή Mini-ITX.

Η θεμελιώδης ιδέα πίσω από το Fairywren είναι να πάρετε το θεμελιώδες περίγραμμα μιας μητρικής πλακέτας Mini-ITX καθώς και να προσθέσετε καλούδια όπως ένα σειριακό λιμάνι σε πραγματικό χρόνο, καθώς και το Hub USB, παρέχοντας ταυτόχρονα μια ασφαλή τοποθεσία εγκατάστασης για ένα Raspberry Pi. Ενεργοποιεί ένα βατόμουρο PI σε έναν κατάλληλο υπολογιστή, με όλες τις θύρες στο πίσω μέρος, καθώς και είναι συμβατό με μια ολόκληρη σειρά περιπτώσεων mini-ITX.

Στα £ 40, το Fairywren δεν είναι ακριβώς φθηνό. Στην πραγματικότητα, είναι πιο δαπανηρό από το ίδιο το Raspberry Pi. Τούτου λεχθέντος, παίρνετε ένα ολόκληρο μεγάλο υλικό για την τιμή, καθώς και αν έχετε ήδη μια μικρή κατάσταση mini-itx που βρίσκεται γύρω, μπορεί να είναι ακριβώς το πράγμα για να καθαρίσετε το χάος στον πάγκο ηλεκτρονικών σας.

Back to top