Το καλοκαίρι πλησιάζει. Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε;

[Blake Schreurs] βρήκε τον εαυτό του σε τρομερές ευθείες – υπήρξε μια κρίσιμη έλλειψη διαθέσιμων αιώρων στην άμεση γειτονιά του και ήθελε ένα. Γρήγορα. Έτσι χτίστηκε μια αιώρα στάση στο μισό απόγευμα.

Αρχικά απογοητευμένος από το κόστος των μοντέλων που αγοράζονται από το κατάστημα, [Schreurs] ‘Hammock Stand είναι ιδανική για ξυλουργικές εργασίες και ξαπλώστρες σε έναν προϋπολογισμό, καθώς η κατασκευή απαιτεί μόνο μερικές ευθείες περικοπές και μερικά βασικά εργαλεία για να μαστίζετε.

Μετά την κοπή και την τοποθέτηση του ξυλείας για να βεβαιωθείτε ότι όλα θα ταιριάζουν μαζί όπως προορίζονται, [Schreurs] ευθυγραμμισμένοι και διάτρητοι τρύπες μέσα από τα κομμάτια – μην ανησυχείτε, συμπεριλαμβάνει τις μετρήσεις στη θέση του. Παίζοντας ένα παιχνίδι σύνδεσης-The-Boards-With-Carriage-Filts-and-ροδέλες – με μια μικρή παύση στη δράση για να συνδέσετε τα πόδια στη βάση – όλα, αλλά τελείωσε αυτή τη γρήγορη κατασκευή. Το μόνο που λείπει τώρα είναι μια αιώρα στην οποία θα περάσει!

Μια τελευταία σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε γαλβανισμένο υλικό για αυτό – ή οποιοδήποτε – έργο που αναμένεται να δαπανήσει χρόνο στα στοιχεία. Η σκουριά δεν είναι συνήθως ο φίλος σας!

Lounging στην αυλή σας αρχίζει να αισθάνεται λίγο στενός; Πάρε χαλάρωση στο δρόμο.

Back to top