Το φορητό ηχείο Bluetooth αντιδρά στον ήχο

[IANMeyer123] πρέπει να λειτουργεί στο έργο του Senior Design. Αντ ‘αυτού, δημιούργησε ένα ηχητικό αντιδραστικό ηχείο Bluetooth που μπορεί να μην τον κερδίσει ένα βαθμό αλλά θα κρατήσει τουλάχιστον την ομάδα να διασκεδάσει.

[Ian] ξεκίνησε με τον AMP και την εξουσία. Το AMP είναι ένα μοντέλο 15 Watt, 12 Volt βασισμένο στο δημοφιλές τσιπ TDA7297. Η ισχύς προέρχεται από μια φορητή μπαταρία φορητού υπολογιστή που έχει βαθμολογηθεί το 185 wh. Ο ίδιος ο ίδιος είπε ότι είναι απόλυτη υπέρβαση για αυτό το έργο. Ενώ ο [Ian] δεν έχει τρέξει δοκιμές μακροζωίας στην εγκατάστασή του, εμείς υποτιμούμε ότι θα βαθμολογούσε τις ημέρες.

Κάθε ηχείο Bluetooth χρειάζεται μια γλυκιά επίδειξη φωτός, έτσι; [Ian] τυλιγμένο τα 2 “πλήρεις ηχεία του σε δαχτυλίδια Neopixel από το Adafritut. Τα WS2812 οδηγούνται από ένα Arduino. Όταν αναπαράγεται η μουσική, το MSGEQ7 επιτρέπει στο Arduino να παίξει ένα φως δείχνουν εγκαίρως στο ρυθμό. Όταν το στερεοφωνικό είναι απενεργοποιημένο, μια μονάδα ρολογιού Real-Time DS3231 επιτρέπει στο Arduino να εμφανίζει το χρόνο στους δύο δακτυλίους. Εάν είστε περίεργοι για τον κωδικό για αυτό το έργο, το [Ian] το δημοσίευσε στο reddit νήμα του. Το Reddit δεν είναι ακριβώς ένα καταπληκτικό αποθετήριο κώδικα, οπότε παρακαλώ, [Ian] Ρυθμίστε έναν λογαριασμό Github και / ή ρίξτε το έργο σας στο Hackaday.io!

[Ian] Δεν συνειδητοποίησε πόσο πολλά καλώδια θα πετούν γύρω από το ομιλητή. Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο η καλωδίωση φαίνεται λίγο τρομακτικό. Όλο το χάος είναι κρυμμένο μακριά, κάτω από μια καλά χτισμένη ξύλινη θήκη.

Εάν θέλετε να δείτε μια άλλη λήψη σε ένα ηχείο Bluetooth με οθόνη Neopixel, ελέγξτε το έργο [Peter’s] εδώ. ενδιαφέρονται για πολλές πιο φορητές μονάδες ισχύος; Αυτό είναι για σένα!

Back to top