Το Web Linked Pet Dog Treat Maker

[Eric] καθώς και [Shirin] έχει ένα σκυλί κατοικίδιων ζώων που ονομάζεται [τουρσιά], ο οποίος είναι ο τύπος του ζώου που αν είστε ένας λάτρεις σκύλου κατοικίδιων ζώων σας θα μάθετε κρυφά. Προφανώς Dote στα [τουρσιά], όμως ασχολούνται με το θέμα που δεν μπορούν πάντα να είναι στο σπίτι για να αποκαλύψουν την εκτίμησή τους. Ωστόσο, αντί να τον εγκαταλείψετε εξ ολοκλήρου, έχουν χρησιμοποιήσει την καινοτομία στο πρόβλημα. [Eric] έχει αναπτύξει ένα διανομέα που συνδέεται με το διαχειριστή σκύλου κατοικίδιων ζώων με το Διαδίκτυο, με το οποίο μπορούν να διανείμει απολαυστικές, καθώς και να απολαύσουν το τυχερό mutt που τους λοιπόν.

Το σώμα του κατασκευαστή έχει γίνει με ακρυλικό Lasercut, καθώς και το σύστημα διανομής είναι μια στροφή που οδηγείται από ένα βηματικό κινητήρα. Το όλο θέμα – σε όλη τη διαφανή δόξα – διοικείται με ένα βατόμουρο Pi, το οποίο παίζει ένα κλιπ θορύβου του [Shirin] καλώντας [τουρσιά] για τη θεραπεία του, καταγράφει την απόλαυση της φαγητού του με την κάμερά του, καθώς και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο δικό του ιδιοκτήτες. Πίσω από τις σκηνές κρατά ένα διακομιστή MQTT, το οποίο μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω μιας εφαρμογής iPhone, Alexa, ή του site adafruit.io. Τοραματισμό για μια στιγμή: “Alexa, τρέφει το σκυλί μου!”. Έχει έναν ήχο σε αυτό.

Κάνει το σημείο ότι αυτός ο κατασκευαστής δεν περιορίζεται μόνο για τη διανομή των θεραπείων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συμμετάσχει [Pickles] σε πολλές περισσότερες δραστηριότητες. Υποστηρίζει σε μια μελλοντική δουλειά, συμπεριλαμβανομένης μιας σφαίρας που ρίχνει τη διάταξη (έχετε δει ποτέ τέτοια χαρά από ένα σκυλί). Δεν υπάρχει υποκατάστατο να είστε εκεί με το σκυλί σας, ωστόσο ίσως με αυτό το gadget μπορούν να κάνουν τη ζωή του σκύλου τους λίγο λιγότερο, καλά, τη ζωή ενός σκύλου.

Μπορείτε να δείτε τον κατασκευαστή σε δράση στο βίντεο που έχουμε δημοσιεύσει κάτω από το διάλειμμα.

Σας έχουμε φέρει μια σειρά από διανεμητές σκύλου κατοικίδιων ζώων στο παρελθόν εδώ στο Hackaday. Υπήρχε ένα που χρησιμοποιεί μια χοάνη κλίσης, ένα χρησιμοποιώντας ένα CD άτρακτο, καθώς και ένα ακόμα που ήταν 3D τυπωμένο.

[Via Raspberry Pi Pod]

Back to top