Το 14ο παιχνίδι για το Power Power Nintendo

κυκλοφόρησε πριν από 25 χρόνια, το μαξιλάρι Nintendo Power, ένα πλαστικό στρώμα που συνδέεται σε ένα NES, είδε εξαιρετικά περιορισμένη επιτυχία, παρά την επικράτησή του στα υπόγεια καθώς και τη σοφή. Συνολικά, μόνο έξι παιχνίδια για το POD PAD κυκλοφόρησαν στη Βόρεια Αμερική, καθώς και μόνο 13 παγκοσμίως. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο Cyborgdino πίστευαν ότι πρέπει να γιορτάσουν την επέτειο Sliver του Power Pad με την παραγωγή του 14ου παιχνιδιού, χρησιμοποιώντας ένα Arduino καθώς και λίγο παίζοντας γύρω από την ενότητα 3D.

Η πρώτη αγορά της υπηρεσίας ήταν να ελέγξει τις εισόδους του κουμπιού στο power power. Όπως όλα τα περιφερειακά εξαρτήματα, το POD PAD αποθηκεύει το καθορίστε τα κουμπιά του σε ένα μητρώο αλλαγής ταχυτήτων που μπορεί να ελέγχεται γρήγορα έξω με ένα Arduino. Με ένα κομμάτι βοήθησε από τη βιβλιοθήκη Unojoy, ήταν ένα αρκετά βασικό θέμα για να γίνει η εργασία Power Pad όπως προβλέπεται.

Το βιντεοπαιχνίδι cyborgdino που παράγεται ονομάζεται άξονας. Είναι λίγο σαν ένα σταυρό μεταξύ του πονγκ καθώς και ένα παιχνίδι άμυνα πύργος. Φυτεύστε τα πόδια σας στα ιδανικά κουμπιά, καθώς και μια ασπίδα εμφανίζεται, προστατεύοντας την πλατεία σας στη μέση της οθόνης από τις μπάλες. Είναι το 14ο παιχνίδι που παράγεται ποτέ για το Power Pad, οπότε αυτό πρέπει να μετράει για κάτι.

Βίντεο του Παιχνιδιού παρακάτω.

Back to top