Μετατρέποντας το O-Supply του Grandpa σε ένα ρολόι

γύρω στο 1960, ο παππούς του [Aaron] αποφάσισε να δοκιμάσει το χέρι του σε μια νέα καριέρα στην επισκευή ηλεκτρονικών ειδών. Δεν κατέρρευσε, ωστόσο, προτού την παρείχε, ανέπτυξε ένα όμορφο παλμογράφο Heathkit, ένα σχέδιο ή-1. Η καριέρα των ηλεκτρονικών της παππούς δεν απογειώθηκε ποτέ, ωστόσο χρόνια αργότερα θα χρησίμευε ως ώθηση για την καριέρα του [Aaron] στην ηλεκτρονική. Τώρα [Aaron] έχει και πολλά ταλαντωτάκια, ωστόσο ακόμα επιθυμεί μια μέθοδο για την προστασία της κληρονομιάς του παππού του. Ένα Oscilloclock ήταν μόνο η δουλειά για να το κάνει αυτό.

Του προγράμματος Για να γυρίσετε ένα παλμογράφο σε ένα ρολόι χρειάζεται κάποιο συναρπαστικό κύκλωμα διαχείρισης, καθώς και το [Aaron] δεν σκοντάφτει στην κατασκευή του. Παράγει ένα προσαρμοσμένο διαχειριστικό συμβούλιο που είναι σε θέση να αντλήσει οποιοδήποτε είδος σχήματος στην οθόνη CRT που χρησιμοποιεί μόνο κύκλους. Squashing κύκλους για να σχεδιάσετε μια γραμμή, καθώς και την κοπή της δέσμης εντελώς για να φέτα έναν κύκλο στο μισό.

Αυτό δεν είναι το αρχικό Oscilloclock του Aaron] από ένα μακρύ πυροβολισμό. Προηγούσε προηγουμένως αυτό το εκπληκτικό ρολόι εντελώς από το μηδέν. Ακόμα, η χρήση των παλιών εργαλείων του παππού είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να γίνει αυτό το παλμογράφο που είναι χρήσιμο και πάλι, ακόμη και αν το [Aaron] είναι ήδη όσο το βράδυ του σε δοκιμαστικό εξοπλισμό.

Back to top