Γρήγορη και εύκολη σόμπα πυραύλων

[Simon], ένας κηπουρός στο Ηνωμένο Βασίλειο, δημιούργησε αυτό το απίστευτα φθηνό και εύκολο στην οικοδόμηση πυραύλων. Το μεγάλο πράγμα για αυτό το μικρό πρόσωπο είναι ότι οι μέθοδοι και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία του είναι τόσο βασικά, οποιοδήποτε άτομο πρέπει να είναι σε θέση να κάνει ταχέως τη δική τους για λίγα μόνο δολάρια. Εάν τίποτα άλλο, αυτό είναι ένα καλό εισαγωγικό έργο για τους ανθρώπους που θέλουν να εξερευνήσουν αυτές τις σόμπες.

Τα μόνα απαιτούμενα υλικά είναι ένα μεταλλικό τύμπανο μαγειρέματος 5 γαλόνι, μερικά κομμάτια απορριμμάτων σωλήνα επένδυσης καμινάδων και κάποια άμμο. Αυτό είναι.

[Simon] Κόψτε την κορυφή του τυμπάνου λαδιού και έκανε μια οπή στο μπροστινό μέρος για να ταιριάζει στο σωλήνα. Στη συνέχεια κόπηκε τα κομμάτια απορριμμάτων σωλήνα για να σχηματίσει έναν αγκώνα 90 μοιρών και τοποθετείται ότι στη θέση του μέσα στο τύμπανο. Η άμμος χύνεται γύρω από το σωλήνα ενήργησε ως ο μονωτήρας. Τέλος, κόβει και πεπλατοποίησε ένα κομμάτι απορριμμάτων σωλήνα για να χρησιμοποιήσει ως δίσκο μπροστινής φόρτωσης για το ξύλο.

Τόσο απλό. συμβαλλόμενο μέρος.

[μέσω της πετώντας χελώνα]

Back to top