Ανθρώπινη πτήση ExtraVaganza

Στην κατάσταση που δεν έχετε ακούσει, το βραβείο Sikorsky, μια αεροναυτική δυσκολία να αναπτύξει ένα ανθρώπινο ελικόπτερο που μπορεί να αιωρείται σε τρία μέτρα για πλήρη εξήντα δευτερόλεπτα. Αυτή η εξαιρετικά σκληρή τεχνική ολοκλήρωση ολοκληρώθηκε από το Aerovelo, μαζί με μεγάλη βοήθεια από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο, καθώς και μια επιχείρηση που περιλαμβάνεται στο στυλ καθώς και την κατασκευή του στροφέα. Αυτό το βραβείο έχει αυξηθεί για τριάντα χρόνια, καθώς και δεν είναι από την έλλειψη προσπαθώντας. Στη δεκαετία του ’80, καθώς και η δεκαετία του ’90, τα πανεπιστήμια της Ιαπωνίας προσπάθησαν το χέρι τους στην πρόκληση, καθώς και πρόσφατα μια ομάδα από το Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ είχε πάει σε αυτό.

Αλλά όσον αφορά την πτήση του ανθρώπου, ένα ελικόπτερο είναι σχεδόν η λιγότερο αποτελεσματική μέθοδος για να κατεβείτε το έδαφος. Ελικόπτερα Απαίτηση Ισχύς να προμηθεύουν το δικό τους ανελκυστήρα καθώς και την ώθηση, ενώ τα αεροπλάνα απαίτηση μόνο για την παραγωγή μίας στιγμής μπροστά.

Από τη διέλευση από το ποδήλατο του αγγλικού καναλιού το 1979, η ανθρώπινη πτήση έχει προχωρήσει πολύ, οπότε η επόμενη η βασιλική αεροναυτική κοινωνία θα κρατήσει το κύπελλο του ICARUS 2013. Είναι ένας διαγωνισμός όπου οι ομάδες των εραστών αεροσκαφών ανθρώπων Θα αντιμετωπίσει δυσκολίες τη μέτρηση της απόστασης, της ταχύτητας, της αντοχής, καθώς και την ακρίβεια προσγείωσης.

Όχι, δεν είναι ένας ορνιθό από το σημειωματάριο του Da Vinci, ωστόσο οι ανθρώπινοι θωρακικοί μύες δεν είναι ισχυροί επαρκείς γι ‘αυτό ούτως ή άλλως.

Ευχαριστώ [Dainbramage1991] για την αποστολή αυτού στο.

Back to top