Αποτυχία της εβδομάδας: Χύτευση άμμου Χαλκός

Υπάρχει πρόβλημα στο βασίλειο τυχαίων – οι κηλίδες της σφαίρας έχουν πρόβλημα με τον χαλκό άμμου. Και ενώ η [King Grant] μπορεί να μην ζητά άμεσα βοήθεια, πιστεύουμε ότι η κοινότητα Hackaday μπορεί να έχει πολλά να πει για τις προσπάθειές του.

Όλοι έχουμε δει πολλές προσπάθειες χύτευσης άμμου πριν, συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών για να κάνουν τα διαφορετικά απογυμνώσιμα εξαρτήματα του κινητήρα. Και το “χαμένο αφρό” χύτευσης, όπου ένα μοντέλο του τμήματος είναι κατασκευασμένο από αφρό πολυστυρολίου που αναβοσβήνει όταν χύνεται το τετηγμένο μέταλλο, είναι μια σχετικά νέα συστροφή στην τεχνική που χρησιμοποιήθηκε για την καλή επίδραση σε ένα πρόσφατο χτισμένο τόρνο. Αλλά πολλά χυτήρια της αυλής δουλεύουν στο αλουμίνιο, το οποίο είναι προφανώς πολύ πιο εύκολο να εργαστεί με τον χαλκό που να συνεργάζεται ο [Grant Thompson]. Κατά ειρωνικό τρόπο, η πρώτη του χύθηκε το καλύτερο – δεν είναι τέλειο, αλλά τουλάχιστον τα νησιά που ορίζουν τις ακτίνες του διακοσμητικού του κομματιού δεν έσπασαν και επιπλέουν καθώς έκαναν σε κάθε χύστε το βίντεο που εμφανίζεται στο παρακάτω βίντεο. Αυτό μας οδηγεί να πιστεύουμε ότι τα πράσινα και είναι πολύ στεγνά από το δεύτερο βίντεο. Ή ίσως η πυκνότητα του χαλκού το κάνει πολύ πιο πιθανό για την άμμο να επιπλέει. Ίσως ένα Cope και το Drag Mold να αγοράσει για να κρατήσει τα νησιά στη θέση τους και να κατευθύνει τη ροή του χαλκού καλύτερα.

Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλές γνώσεις εκεί έξω, έτσι ακούγεται στα σχόλια για το τι νομίζετε ότι συμβαίνει με αυτές τις χύνσεις.

[μέσω r / metalworking]

Back to top