Διαγωνισμός Fubarino: Single PCB Synth

Εδώ είναι μια μουσική καταχώρηση για το διαγωνισμό Fubarino που [αποδείχθηκε] μάλλον ευχάριστο. Πρώτον, [Mats] δείχνει τις μουσικές του γνώσεις χρησιμοποιώντας τις σημειώσεις H, A και D για να παίξει τη χορδή που ξεκλειδώνει τα αυγά του Πάσχα. Τι λέτε; Δεν υπάρχει H στο πληκτρολόγιό σας; Κάνετε λάθος. Στη γερμανική μουσική παράδοση β φυσική είναι γνωστή ως Η. Αυτό είναι που ενεργοποιεί το Bach να γράψει μια μελωδία που ξυπνά το όνομά του.

[Mats] είναι hacking στην συνθετική του plingplog. Το πρώτο αυγό του Πάσχα – το οποίο μπορείτε να δείτε στο κλιπ μετά την εκτόξευση διακοπών με τη χορδή H-A-D στην κατώτερη οκτάβα, εξηγώντας τη διεύθυνση URL μας στις οθόνες 7-τμήματος. Αλλά μας αρέσει το δεύτερο αυγό, που εισήχθη με τη χορδή στην άνω οκτάβα, η οποία παρουσιάζεται παραπάνω. Χρησιμοποιεί το 3 × 5 LED GROW για να μετακινηθείτε τη διεύθυνση. Σε αυτή την ακίνητη εικόνα εμφανίζεται ένα h.

Αυτή είναι μια καταχώρηση στο διαγωνισμό του Fubarino για μια πιθανότητα σε μία από τις 20 Fubarino SD Boards που ο μικροτσίπ έχει εγκαταστήσει ως βραβεία!

Back to top