Η ερασιτεχνική ημέρα του ραδιοφώνου είναι επάνω μας

προσπαθώντας να βρω κάτι για να κάνουμε αυτό το πρόστιμο το Σάββατο το πρωί; Για τους Αμερικανούς και Καναδούς αναγνώστες εκεί έξω, το τέταρτο Σαββατοκύριακο τον Ιούνιο είναι η ερασιτεχνική ημέρα του ραδιοφωνικού τομέα, μια μέρα που όλο το ερασιτεχνικό ραδιόφωνο και το ζαμπόν geeks συγκεντρώνονται, συμβαδίζει μερικές κεραίες και κάνει την ετήσια κοινότητα τους outreach / επαφή ως πολλά άλλες ραδιοφωνικές κεφαλές όσο το δυνατόν.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, υπάρχουν πολλά περισσότερα από 1600 γεγονότα ημέρας πεδίου που λαμβάνουν χώρα σε όλους τους ΗΠΑ και τον Καναδά. Οι αποδόσεις είναι, δεν είστε πολύ περισσότερο από μισή ώρα οδήγησης από μια εκδήλωση ημέρας πεδίου. Μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο με το εύχρηστο χάρτη του AARL Google Locations.

Από πέρυσι, έχουμε δει μια ολόκληρη σειρά από καταπληκτικά πράγματα να κάνουμε με το ραδιόφωνο, όπως ένα ραδιόφωνο καθορισμένο λογισμικό $ 20. Εάν η εισαγωγή της άδειας σας είναι πολύ μεγάλη από ένα βήμα για σας ιδανικό τώρα, θα μπορούσατε τουλάχιστον να συνδέσετε έναν τηλεοπτικό δέκτη USB Dongle στον υπολογιστή σας και να δείτε τι είναι δυνατό με το ραδιόφωνο. Ως τακτοποιημένο μικρό μπόνους, δεν χρειάζεστε καν μια άδεια για το SDR. Μπορεί να χρειαστείτε μια καλύτερη κεραία και οι άνθρωποι του ζαμπόν στην ημέρα του πεδίου θα είναι πολύ περισσότερο από την ευχάριστη θέση να σας δείχνουν στην ιδανική κατεύθυνση.

Back to top