Ο αναχρονιστικός σκληρός δίσκος για το Apple II

δεν επιθυμεί καθώς και πολυάριθμους δίσκους που βρίσκονται γύρω από το BattLestation της Apple II, [Next] άρχισαν να εξετάζουν λύσεις σκληρού δίσκου. There is the old-time service – a profile hard drive initially developed for the Apple /// and Lisa, but those are unusual as hen’s teeth, and just as expensive as newer Compact Flash adapters. [Επόμενο] είχε άλλη επιλογή – SCSI, με μια κάρτα προσαρμογέα, αλλά πολλά από τα gadgets SCSI της εποχής δεν διαμορφώθηκαν με το δροσερό «στοίβαβα» αισθητική των περιφερειακών AII.

Με λίγο bondo και κάποια βαφή, [επόμενη] modded μια παλιά διπλή μονάδα δίσκου σε ένα σκληρό δίσκο ρετρό για την αποθήκευση και την εκτέλεση πολλών παλιών παιχνιδιών.

[Next] ξεκίνησε την κατασκευή του παίρνοντας ένα παλιό Duodisk της Apple (το δίσκο δύο δίσκου που φαίνεται παραπάνω) και bondoing πάνω από τις οπές μπροστά. Ένα φως δραστηριότητας κίνησης προστέθηκε πάνω από το λογότυπο της Apple και οι παλιοί δίσκοι αποθηκεύονται για άλλη ημέρα. Στο εσωτερικό του νέου περιβλήματος, ένα παλιό σκληρό δίσκο 40MB, που αξιολογείται σε Macintosh SE / 30, εγκαταστάθηκε μαζί με λίγο τροφοδοτικό για τη μονάδα δίσκου. Με μερικά προσαρμοσμένα καλώδια SCSI, η μονάδα θα προετοιμαστεί για το μεγάλο ντεμπούτο της. Πιστεύουμε ότι φαίνεται απίστευτο μόλις κάθεται εκεί και είναι βέβαιο ότι θα είναι η υπερηφάνεια της συλλογής [επόμενου].

Back to top