Το Raspberry Pi περίβλημα το γυρίζει σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή

ενώ εξακολουθείτε να περιμένετε να παραδοθεί το Raspberry Pi, γιατί να μην δημιουργήσετε ένα περίβλημα για αυτό; Αυτή η κατασκευή προέρχεται από το καρποφόρο εργαστήριο της [CONTICTOSPEC] και δίνει στο Raspi μια πολύ μεγάλη περίπτωση κατάλληλη για να τοποθετηθεί στην επιφάνεια εργασίας σας.

Όπως και πολλές από τις κατηγορίες της [ενσυγχρονισμένης ειδοποίησης, αυτό το περίβλημα έγινε σε ένα κοπτικό λέιζερ από ακρυλικό και διαθέτει όλα όσα θα περιμένατε σε ένα καλό περίβλημα Raspi. Όλες οι θύρες υλικού είναι διαθέσιμες και υπάρχει επίσης μια υποδοχή για ένα καλώδιο κορδέλας GPIO, το καλύτερο για τη σύνδεση ενός κλεισμένου Raspi σε όποιο έργο υλικού που εργάζεστε.

Ένα πράγμα που αγαπάμε για το [BualTospec] Το περίβλημα είναι η καλαίσθητη χρήση των ελαφρών σωλήνων που διοχετεύονται το φως από τους δείκτες LED στο Raspi στην επιφάνεια της θήκης. Σίγουρα, είναι μόνο μερικά κομμάτια πολυανθρακικού κομμένα με λέιζερ, αλλά οι μικρές του πινελιές όπως αυτό που μετατρέπουν μια καλή περίπτωση που χτίστηκε σε ένα μεγάλο.

Τα αρχεία που διατίθενται στο πράγμα.

Back to top