Ψήσιμο καλύτερου ψωμιού με ατμό

Δεν βλέπουμε συνήθως μια κατασκευή που σας μετατρέπει σε έναν καλύτερο μάγειρα χωρίς οποιαδήποτε ηλεκτρονική. Η μέθοδος του ψησίματος του [Chris] Καλύτερη ψωμί με ατμό είναι ένα από αυτά που κατασκευάζει, και είμαστε πολύ περισσότερο από το ετοιμαστείτε να το δοκιμάσετε από μόνος μας.

Αν έχετε προσπαθήσει ποτέ να ψήσετε ψωμί στο σπίτι, θα παρατηρήσετε γρήγορα ότι η κρούστα είναι πολύ παχύτερη και σκληρότερη από ένα φλοιό που διατίθεται σε ένα αρτοποιείο. Το πάχος της κρούστας μπορεί να ελεγχθεί, ωστόσο, με μια προσεκτική εφαρμογή του ατμού. Για να κάνετε μια καλύτερη κρούστα, η [Chris] χρησιμοποίησε μια κουζίνα πίεσης εξοπλισμένη με μια βαλβίδα για να εισάγει ατμό σε ένα φούρνο μέσω της εξάτμισης του φούρνου του. Όχι μόνο αυτό ζελατίζει τα άμυλα στο φλοιό ψωμιού, αλλά διατηρεί αυτή τη ζελατίνη από τη σκλήρυνση πολύ γρήγορα.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα λεπτό, χρυσό καφέ κρούστα που κάνει για το ιδανικό ψωμί ψωμιού. Φυσικά, η σωστή εφαρμογή του ατμού παίρνει λίγο πρακτική. Εάν κάποιος εξαρτάται από το έργο του Arduinofity αυτού του hack με λίγες βαλβίδες ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας, αισθητήρες PID και αισθητήρα υγρασίας υψηλής θερμοκρασίας, στείλτε το και θα το βάλουμε.

Back to top